heit&mem

Gratis banner op heitenmem.nl!

Hoera! Wy ha in nije website!
Om dat te vieren geven we u graag een cadeau wanneer u in ons tijdschrift adverteert!


cover1-2015-grut

 

Wilt u:

– meer omzet?
– in één klap alle heiten & memmen van Fryslân bereiken?
– het verkeer naar uw website kunnen meten?
– goedkoop en doeltreffend adverteren?
– online én in een veelgelezen tijdschrift adverteren?

ADVERTEER DAN IN HET TIJDSCHRIFT HEIT & MEM EN KRIJG EEN WEBBANNER CADEAU!

– Bij welke advertentie krijg ik dan een web-banner cadeau?

U krijgt een gratis webbanner wanneer u in het oktobernummer van 2015 en in beide nummers van 2016 met een advertentieblok van slechts € 50,- per keer adverteert. De heit & mem heeft een oplage van 25.000 en is in heel Fryslân gratis verkrijgbaar. Een pagina met advertentieblokken ziet er zo uit.

– Wat houdt de webbanner precies in?

De webbanner die u gratis bij uw heit&mem-advertentie krijgt blijft EEN MAAND LANG op de home van heitenmem.nl staan. En het mooie is, u mag zelf aangeven tijdens welke maand u graag de banner wilt plaatsen. De website heeft circa 20.000 bezoekers per maand. Een voorbeeld van een webbanner vindt u hiernaast aan de rechterkant van deze pagina.

ja ik wol graach

 

Wolle jo graach dizze yngean op dizze oanbieding? Nim dan foar 15 augustus kontakt mei ús op. Mail nei ynfo@heitenmem.nl of belje op moandeis, woansdeis of freeds 058-234 30 84.

 

* De advertentie in het tijdschrift heeft een formaat van 5 x 5 cm.
* De web-banner op de website heeft een formaat van 300 x 250 pixels.
* Heeft u niet de mogelijkheid om de advertenties zelf te maken? Geen probleem! Voor slechts € 10,- maken wij de tijdschriftadvertentie én de webbanner voor u op.
* Wilt u liever met een ander formaat adverteren in het tijdschrift heit&mem of op de website? Of wilt u liever gebruik maken van winacties, advertorials en vermeldingen op social media en in nieuwsbrieven? Er is van alles mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.