heit&mem

3 verschillende fotoproducten die je kan maken van foto’s van je kind

x 31 augustus 2022

Heb je veel foto’s van je kind? Dan is het leuk om hier een gepersonaliseerd cadeau van te maken. Foto’s zijn draagbare herinneringen en het is mooi om deze samen te voegen. Een kind verandert in de jaren natuurlijk veel. Kinderen kunnen zich herinneringen van de eerste jaren van hun leven sowieso niet herinneren. Het is dan extra bijzonder om deze vast te leggen en ze op latere leeftijd te laten zien. De groei van een kind gaat snel en deze wil je natuurlijk wel vastleggen. Ben je benieuwd welke 3 verschillende fotoproducten je kan laten maken voor je kind? We vertellen het hier. 

Elke maand leuke foto’s 

Vind je het leuk om elke maand bepaalde foto’s uit te lichten? Kies dan voor een gepersonaliseerde fotokalender. Maak een selectie foto’s die bij elke maand goed passen. Ga voor een kerstfoto in de maand december en juist weer een zomervakantie foto in de maanden juli en augustus. Een kalender is fijn om zo geen belangrijke datums meer te vergeten. Alles blijft overzichtelijk en je bent daardoor productiever. Kijk of je meerdere kalender in huis kunt ophangen. Voor kinderen is het leuk om ook hun eigen kalender op de slaapkamer te hebben. 

Bundel veel foto’s

Wil je liever meerdere foto’s bundelen? Denk dan na over een gepersonaliseerd fotoboek. Kies zelf hoe groot je het fotoboek wilt maken en hoe je het wilt indelen. Het is leuk om elk jaar een fotoboek bij te houden of alleen van de vakanties fotoboeken te maken. Zorg dat je het wel goed bijhoudt. Met je gsm maak je vaak veel verschillende foto’s. Kijk of je na een bepaalde periode weer alles kunt samenvoegen. Zet de foto’s gemakkelijk op de laptop en maak gebruik van software om alles in een fotoboek te zetten. Vind je het makkelijker om alles vanuit de gsm te doen? Maak dan gebruik van de app. 

Bedruk een mooie foto

Maak een gepersonaliseerde mok voor je kind. Bedruk daar een mooie foto op en je weet meteen van wie de mok is. Laat je kind daar elke ochtend melk, thee of water uit drinken. Kinderen vinden het speciaal om een mok te krijgen voor hun verjaardag. De dag begin je dan meteen al met een lach. De mok kan daarbij altijd makkelijk meegenomen worden en het kan in de magnetron of vaatwasser. 

Kortom, een kind vindt een fotoproduct als cadeau vaak geweldig. Ga voor een fotokalender, een fotoboek of een gepersonaliseerde mok om de dierbare foto’s te vereeuwigen.

 

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.