heit&mem

Ben je verveeld? Overweeg om deze activiteiten te doen

Quality time doorbrengen met familie en vrienden is ongetwijfeld een van de meest lonende ervaringen die je in het leven kunt hebben. Er zijn echter momenten waarop we gewoon niet geïnteresseerd raken in hoe de dingen zijn. We zouden graag meer tijd met hen doorbrengen, maar we weten niet goed hoe we dat moeten aanpakken. Ja, het is tragisch, niet? Er zijn verschillende leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen met je beste vrienden en familieleden. Je hoeft er niet eens veel over na te denken. Ga erop uit met je handtas dames en geniet met het hele gezin. 

x 4 april 2022

Het simpele maar leuke en soms woede-opwekkende: UNO

De activiteiten waaraan je kunt deelnemen mogen niet al te moeilijk zijn. Niemand wil uiteindelijk dat zijn leven de hele tijd ingewikkeld. Een van de meest elementaire hobby’s die je kunt uitoefenen, is er een die je vanuit huis kunt doen. Wel eens gehoord van de UNO?. Het is een kaartspel waarbij je een match moet maken tussen een kaart in je hand en de huidige kaart die op tafel ligt om te winnen. Je hebt misschien ook enkele “super”-kaarten in je stapel waarmee je de beurt kunt omkeren of voorkomen dat de volgende speler zijn kaart laat vallen, enzovoort. Het proces is helemaal niet moeilijk. Zelfs het inpakken van je sporttas is moeilijker dan dat.

 

Het stille maar verrijkende: een bezoek aan de bibliotheek

Als je een gezin hebt dat van lezen houdt, kun je overwegen om bibliotheken te bezoeken. Zeker als je jonge kinderen in huis hebt is dit een fantastisch concept. Ze zullen wennen aan lezen, en idealiter zullen ze blijven lezen als ze volwassen zijn. Het is in zekere zin een win-winsituatie. Je kunt je tijd besteden aan het doen van wat je leuk vindt met je familie en vrienden, terwijl je ook wat je leuk vindt aan hen doorgeeft. Zorg er echter voor dat het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt. Herinner je kinderen eraan om in stilte voor te lezen. Vergeet ook niet je telefoon op de stille modus te zetten voordat je begint. Het is nog steeds hoorbaar, zelfs als het in een telefoontasje zit, toch?

 

De ontspannende natuur: een bezoek aan het strand

Als je besluit deel te nemen aan een buitenactiviteit, moet je zeker een bezoek brengen aan het strand. Je hoeft niet eens naar de andere kant van het meer te zwemmen. Je kunt gewoon achterover leunen en genieten van het gezelschap van je dierbaren terwijl je ontspant en kletst. Als je iets spannends wilt, kun je ook volleyballen om het zweet uit je lichaam te krijgen. Als je een beetje creatief wilt zijn, kun je een zandkasteel of een ander object naar keuze bouwen. Als je echter een moeder bent, vergeet dan niet om items in je tas te doen die je misschien nodig hebt, zoals lippenstift, parfum en andere benodigdheden. Aangezien je ver van huis zult zijn, moet je een lijst maken van wat je mee moet nemen. Je wilt toch geen belangrijke items vergeten?

 

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.