heit&mem

Moeders voor Moeders haalt voortaan overal thuis de ‘kratjes’ op

Vanaf 2 november 2015 haalt Moeders voor Moeders overal in Friesland en in de rest van Nederland bij de deelneemsters thuis de urine op. Zelf de kratjes naar een verzamelpunt brengen hoeft dan niet meer.

Dieuwke van der Meer 17 december 2015

Thuis ophalen

In sommige regio’s brengen de deelneemsters de kratjes met flessen ingezamelde urine nu nog zelf naar een verzamelpunt. Dat hoeft vanaf 2 november 2015 niet meer. Vanaf dan halen we voortaan overal in Nederland wekelijks de urine bij de deelneemsters thuis op.

 

Lieke (27): “Ik ben blij dat de kratjes voortaan bij mij thuis worden opgehaald. Ik ben nu net zwanger van de tweede en ik kijk ernaar uit om de kratjes gewoon buiten te kunnen zetten als ik naar mijn werk ga. Dat maakt het voor mij gemakkelijker om mee te doen!”

 

Privacy

moedersvoormoeders1Sommige deelneemsters vinden het prettig om zelf de urine weg te brengen, meestal vanuit privacy overwegingen. Bij de nieuwe werkwijze blijft de privacy van deelneemsters uiteraard gewaarborgd. Wij komen bij de deelneemsters langs in een neutrale bestelbus. Een alternatief afhaaladres opgeven kan ook.

Informatie

(Aanstaande) deelneemsters die meer informatie willen, kunnen gratis bellen met Moeders voor Moeders: 0800-0228070 of kijk op www.moedersvoormoeders.nl

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ek ynteressant!