heit&mem

Vier tips voor het ontwerpen van een uniek geboortekaartje

Vier tips voor het ontwerpen van een uniek geboortekaartje

De geboorte van je kindje is een erg bijzonder moment. Het is dan natuurlijk mooi om dit te vereeuwigen op een geboortekaartje van betekenis die je naar al je familie en vrienden kunt sturen. Op deze manier laat je zien dat je trots bent op de geboorte van jouw zoon of dochter en deel je dit met jouw geliefden. Een geboortekaartje kun je helemaal zelf ontwerpen naar jouw wensen. Je hebt keuze uit allerlei verschillende formaten, ontwerpen, kleuren en teksten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Wij geven daarom vier tips voor het ontwerpen van een uniek geboortekaartje. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder en kom erachter!

x 19 januari 2023

1. Bedenk eerst wat je zelf wilt

Je hebt vast al een beetje een beeld van hoe je wilt dat het geboortekaartje eruit komt te zien. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je duidelijk weet wat je niet wilt. Wanneer je online de mogelijkheden bekijkt van alle verschillende geboortekaartjes kan het zijn dat je niet meer weet waar je het moet zoeken. Het is daarom een goede tip om dus eerst voor jezelf duidelijk te hebben wat je wel en niet wilt. Op deze manier kun je gerichter aan jouw zoektocht beginnen.

2. Voeg een foto toe

Om een geboortekaartje echt persoonlijk en uniek te maken kun je ervoor kiezen om een foto van jouw pasgeboren kindje op het kaartje te zetten. Op deze manier kan iedereen die het kaartje ontvangt direct jouw mooie kindje bewonderen en vervolgens nog meer uitkijken naar het eerste kraambezoek.

3. Een geboortetekst of gedicht

Schrijf een persoonlijke tekst of gedicht over de geboorte van jouw kindje. Je kunt hier je eigen gevoel in kwijt en laten zien hoe trots je bent. Een eigen geschreven tekst maakt een geboortekaartje natuurlijk extra persoonlijk en uniek.

4. Voeg iets extra’s toe

Je kunt ervoor kiezen om iets kleins toe te voegen aan jouw geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een touwtje dat je om het geboortekaartje kunt knopen of een zakje bloemzaadjes. De bloemzaadjes zijn extra uniek. Op deze manier vier je het nieuwe leven van jouw pasgeboren kindje met ander nieuw leven. De ontvangers van het geboortekaartje kunnen de bloemzaadjes planten ter ere van de geboorte van jouw kindje.

Tip: Ontwerp jouw geboortekaartjes eenvoudig online

Wil jij graag jouw eigen geboortekaartje ontwerpen en ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij de geboortekaartjes van Blijkaartje. Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten geboortekaartjes waarvan je het ontwerp zelf kunt aanpassen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het gehele ontwerp zelf te maken.

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ek ynteressant!