heit&mem

Ontspan van een heerlijk glaasje wijn als de kinderen op bed liggen

Tegenwoordig hebben ouders het heel druk met van alles en nog wat. Zo moeten zorgen voor de kinderen, maar over zichzelf en hun partner zorgen. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook een baan waar ze veel energie aan kwijtraken en een sociaal leven om te onderhouden. Dit alles bij elkaar is natuurlijk heel veel. Het is dan fijn als je als ouder zijnde aan het eind van de dag even helemaal tot rust kunnen komen. Wanneer de kinderen naar bed zijn dan is dat het moment wat je even helemaal voor jezelf kunt pakken.Wil jij weten hoe je kunt ontspannen maar in de kinderen naar bed zijn? in dit artikel zullen wij je meer over vertellen.

x 5 september 2022

Een snack, wijn en je favoriete serie

Wanneer de kinderen naar bed zijn dan kun je eindelijk even je favoriete tv-serie opzetten. Je kunt er dan voor kiezen om er een lekkere snack bij te pakken. Probeer niet te veel ongezonde snacks te eten. Dat kan natuurlijk een negatief effect hebben op je gezondheid. Gelukkig kun je in de supermarkt nu chips vinden die in de oven gebakken zijn of popcorn met minder zout. Daarnaast kun je ook snoepsoorten vinden vegan zijn. Uiteraard kun je ook kiezen voor een lekkere fruitsalade. Dat kun je dan heerlijk combineren met een glaasje aix. Dit is een heerlijke Franse rosé wijn die de perfecte balans tussen een zure en zoete smaak heeft. Vergeet de wijn bij het drinken niet rustig tot je op te nemen zodat je lekker van de wijn kunt genieten. 

 

Een glaasje wijn bij andere activiteiten

Zoals je nu al door zult hebben is het drinken van een glaasje wijn de perfecte manier om even te ontspannen. Als je een echte fan van rosé wijn bent, dan is het ook een echte aanrader om de mip rose  te proberen. Je kunt bij het drinken van deze wijn ook je favoriete boek erbij halen en even helemaal opgaan in een andere realiteit. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om wat vrienden uit te nodigen en samen fijne gesprekken te voeren over een glaasje wijn of je kunt lekker samen met je partner genieten van de tijd dat jullie samen hebben. Wat je ook kiest maakt niet uit. Het is belangrijk dat jij je ontspannen voelt.

Kortom, kun je ontspannen na de kinderen naar bed zijn met een glaasje wijn en je favoriete tv-serie. daarnaast kun je er ook voor kiezen om een hele klas zitten doen en je favoriete boek te lezen of juist wat vrienden uit te nodigen. Uiteraard kun je ook de tijd samen met je partner spenderen. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij ontspannen bent.

 

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.