heit&mem

5 leuke tips voor je geboorteversiering

5 leuke tips voor je geboorteversiering

Hoera! Wanneer jullie zoontje of dochter is geboren wil je dat natuurlijk graag aan iedereen laten weten. Als kersverse ouder ben je natuurlijk super trots op je kindje. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om dit op een leuke en originele manier te tonen. Hieronder zetten we 5 opties voor je op een rij. Het kan ook erg leuk om als kraamcadeau te doen!

x 14 maart 2022

Gepersonaliseerde raamstickers

Met een hippe geboorte raamsticker heb je binnen enkele minuten een echte eyecatcher op je raam.

De stickers zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Doordat je de sticker op je raam plakt hebt je ook geen extra kosten voor palen waar een spandoek of bord aan vast gemaakt moet worden.

Je kunt een geboortesticker geheel personaliseren met eigen naam en in jou gewenste afmeting voor op je raam laten drukken. Raamstickers worden weersbestendig gemaakt. Woon je in een flat en kan je alleen de sticker aan de binnenkant plakken? Geen probleem dan kan je de sticker gespiegeld laten maken zodat deze voor de mensen buiten goed zichtbaar is. Ze kunnen zelf gebruikt worden voor je voordeur of garagedeur. Een sticker is vaak de eenvoudigste en voordeligste optie. Ideaal voor als je geen ruimte hebt voor een geboortebord in je tuin.

Geboortebord

Ben je van het knutselen? Dan kan je een groot geboortebord in je tuin zetten. Uiteraard kan je het dan zo gek maken als je zelf wilt en kan je het gehele bord gaan verven naar eigen wens. Dit is vaak wel een tijdrovende en prijzige klus. Een andere optie is om een kant en klaar geboortebord te huren of te kopen met een standaard ontwerp. Je hebt de optie om deze gelijk met de naam te laten maken.

Spandoek

Een spandoek is handig als je op meerdere plekken duidelijk wil maken dat je zoontje of dochter is geboren. Handig als je graag thuis een spandoek wilt ophangen en deze later nog wilt gebruiken bij de doop van je kind. Een spandoek is op te hangen door ringen die in de PVC doeken gemaakt worden en is makkelijk te verplaatsen.  Wanneer je deze midden in de tuin wilt zetten zal je dus alsnog 2 palen moeten aanschaffen zodat je het spandoek op kan hangen.

Geboortebord voor op je raam

Een andere populaire optie die tegenwoordig veel wordt gebruikt is het geboortebord. Het bord wordt dan tegen het raam geplaatst net als bij makelaarsborden. De borden zijn weersbestendig en steken uit waardoor ze ook goed opvallen op een afstandje.

Pluchen ooievaar door je raam

Wellicht heb je het wel eens gezien. De ooievaar die door het raam vliegt. Deze pluchen ooievaar kan aan het raam bevestigd worden met zuignappen, aan de ene kant komt de kop en aan de andere kant het lijf. Hierdoor lijkt het net of de ooievaar door het raam gevlogen is. Het geeft een leuk effect, alleen heb je hiermee nog geen naam op je raam. Wat natuurlijk wel leuk is bij de geboorte van je zoontje of dochter.

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.