heit&mem

Dizze stands stean der op it heit&memfeest!

Op it heit&memfeest kinst workshops folgje, mar der is mear te dwaan! Hjirby in oersjoch!

x 3 oktober 2019

Fryske boeken fan de Afûk

Fansels meie de prachtige Fryske printeboeken fan de Afûk net ûntbrekke. Leuk om alfêst foar it Sinteklaasfeest (of kryst) wat yn te slaan! Wolst yn it foar wat besjen of bestelle? Sjoch dan ris op websjop.afuk.frl foar it komplete oanbod!

websjop.afuk.frl

 

 

 

Moaie sieraden fan Frisian Rebel

Je bent ‘jong’, Frysk…En je wilt wat. En dat is dat alle (Fryske) froulju & manlju hun roots uitdragen d.m.v. mooie Friese sieraden of een mooi aandenken hebben aan onze prachtige provincie! Daarnaast zijn kwalitatieve sieraden en een leuke lifestyle er voor iedereen en bovenal voor iedere portemonnee! Wat ons uniek maakt?
Onafhankelijkheid, eigenwijs en altijd varend op eigen koers (over de Friese wateren!) Bij ons vind je geen prijsverhogende taferelen, we ontwerpen, maken en creëren alles zelf en werken samen met gerenommeerde fabrieken in China voor de grondstoffen. Kleurrijk, nuchter en uitgesproken zijn we wel en we doen er alles aan om onze sieraden een luxe merkbeleving te geven ondanks de scherpe prijzen. Met de kwalitatief zeer goede items hopen we op een groeiende populariteit & een trouwe, Friese en rebelse fanbase.

www.frisianrebel.nl

 

Hippe berneklean fan Tutte Belle

De stenen winkel Tutte Belle is gevestigd in de leukste winkelstraat van Leeuwarden, de Kleine Kerkstraat.  Bij Tutte Belle komen onze passie voor kinderkleding en het mixen & matchen van verschillende merken en stijlen bij elkaar! We combineren grote commerciële merken met kleinere, onbekende labels om zo tot verrassende outfits te komen. Zoek je een outfit voor een speciale gelegenheid of juist voor elke dag? Wij hebben het in huis! Uiteraard met matching accessoires als riempjes, tassen en kettingen om het af te maken. Onze merken komen overal vandaan; Nederland, maar ook uit Scandinavië, Frankrijk en Amerika halen we veel moois. Alles om ervoor te zorgen dat shoppen voor kids een feestje is!

www.tutte-belle.nl

 

Stylshop

Je shopt de leukste (Fryske) producten van tekstborden, kraamkadootjes tot woonaccessoires bij Styl*Shop! Tijdens het feestje van Heit&Mem hebben we onze stand gevuld met een selectie van onze 1000 artikelen die we in onze webwinkel hebben staan. Waaronder onze bestsellers: naamslingers, groeimeters, (Fryske) kaarten en nog veel meer én deze allemaal voor een hele aantrekkelijke prijs;-)

Heel graag tot ziens bij onze stand op 9 november! Wij hebben er al zin in 😉

www.stylshop.nl

 

Kado en Sa

Bij Kado en Sa worden hippe en trendy woonaccessoires gemaakt, meestal met een basis van hout. We spelen in op de woontrends van nu en proberen steeds creatief en vernieuwend te zijn. Het bijzondere aan deze woonaccessoires is dat ze gemaakt worden door mensen met een beperking. Kado en Sa heeft een tweetal vestigingen. In dagbestedingslocatie Middelséhiem bevindt zich het atelier waar de meeste voorbereidingen en werkzaamheden verricht worden. Daarnaast is er een klein winkeltje waar een gedeelte van de producten verkrijgbaar zijn. Ook heeft Kado en Sa twee cellen in de Blokhuispoort, in de één is een atelier en in de ander is ons winkeltje gevestigd. In de locatie in de Blokhuispoort werken we in een kleine setting en midden in de samenleving. Nieuwsgierig naar onze productlijn, neem eens een kijkje op onze website.

kado-en-sa.talant.nl

 

Natuurvol

Eerlijke en unieke producten met een duurzame insteek staan bij Natuurvol centraal. Dit betekent dat de items Fairtrade, biologisch, handgemaakt, geupcycled, gerecycled, vintage, natuurlijk of milieuvriendelijk zijn. Natuurvol is naast een webshop ook een winkel in Workum.

www.natuurvol.nl

 

Houten Boartersguod

Ynfo folget

   

Tee

Ynfo folget

   

 

   
     

 

Tomketekener Luuk Klazenga

Wa ken Tomke no net? It fleurige jonkje, dat al hast 25 jier bestiet, wurdt al sûnt it begjin fan it projekt ôf tekene troch Luuk Klazenga. Wolsto him tekenjen sjen? En miskien sels wol in moaie tekening fan him mei nei hûs nimme? Rin eefkes by syn taffeltsje lâns!

www.tomke.nl

 

Zuss Kinder & Opvoedcoaching

Wij van zuss coaching hebben een missie. Door onze jarenlange ervaring in de kinderopvang zijn wij tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor actie. Wij willen heel graag jonge stellen die een kinderwens hebben begeleiden door middel van de juiste voeding en de hoognodige supplementen om de komende gewenste zwangerschap en de bevalling tot een succes te maken. Ook op het gebied van orthomoleculaire voeding voor kinderen zijn we deskundig. Hiermee worden al heel veel problemen opgelost die we tegenkomen in onze kindercoaching.

Ook zijn we gespecialiseerd in het lezen met onze voorleeshond Perro. Lezen met onze hond geeft het jonge kind vertrouwen en hopelijk weer plezier van het lezen. We geven ook weerbaarheidstraining. Samen met onze therapiehond kunnen we op een speelse manier het kind leren om voor zichzelf op te leren komen, duidelijke grenzen leren aan te geven. (Wil je graag coaching zonder hond, ook dan ben je welkom bij zusscoaching)

Ook voor baby’s met slaapproblemen hebben we een bijzondere methode om thuis mee aan de slag te gaan. Je leert dan veel over de slaapritmes van het kind.

We hopen je te ont-moeten,
Het Team van zusscoaching

 

 

 

 

 

Shiatsu-massage

Wil je een gratis massage? Wij bieden je een kwartiertje ontspanning om even helemaal lekker tot rust komen op de massagestoel. Stoelshiatsu is een heerlijk ontspannen en effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. De techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu, een massagetechniek die wordt ingezet om het lichaam en de geest in balans te brengen. De stoelmassage ontspant de spieren die het meest te lijden hebben van werkstress en/of een verkeerde werkhouding.

 

 

Mini-coachsessies
Sanne Plantinga en Sytske Gietema zijn twee Friese moeders die uitermate eerlijk en openhartig durven te zijn over hun ervaringen binnen het moederschap. En ook graag delen hoe zij op die manier juist persoonlijk groeien – als moeder en als mens. Op die manier hopen zij veel herkenning, verbinding en inspiratie te kunnen bieden aan mede-ouders. 

Dit doen zij beide op hun eigen manier. Sytske met haar eerlijke blog De Aanmoddermem, waarop ze ook haar imperfecte momenten deelt. Sytske: “In deze picture-perfect world is het soms best lastig navigeren. Daarom snijd ik onderwerpen aan die voor mij belangrijk zijn en voor anderen waarschijnlijk herkenbaar en hopelijk inspirerend zijn.”

Sanne is net De Moederacademie gestart; een plek waar ze helpt moeders persoonlijk te groeien. Met moedercirkels, cursussen en workshops. Sanne: “Omdat ik inmiddels als geen ander weet hoe waardevol het is om als moeder steeds meer je ware zelf te worden – voor jezelf, maar juist ook voor je kinderen.”

Mini-coachsessies en klaag-deel-en-vraagbord
Sanne en Sytske geven mini-coachsessies tijdens het heit&memfeest. Een momentje voor jou om even met een mede-moeder te sparren, aan iets lucht te geven, mee te laten denken. Daarnaast mag je een klacht, moment van imperfect ouderschap of vraag kwijt op ons prikbord. 

 

 

Heit&Memfotograaf Sjoeke

Ek ús heit&mem-fotograaf Sjoeke fan Hippe Kiek Fotografie rint op it feest om. En do meist fergees by har op de foto!!! (mei dyn man of freondin mei ek). Ast de foto dan digitaal tastjoerd krije wolst, kostest dat € 7,50. Mar dan hast in prachtige foto fan dysels! Meidwaan? Meld dy dan fia it oanmeldformulier oan en dan sette wy dy op de list. Want fol is fol!

 

 

   
     
     
     
     

 

 

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.