heit&mem

Kraamzorg die bevalt!

x 11 september 2017

12,5 JAAR ZORGBURO DE DRIEHOEK – Kraamzorg die bevalt!

Pas bevallen en lekker in de watten worden gelegd. De kraamverzorgenden van Zorgburo De Driehoek weten precies wat nodig is in de eerste dagen na de bevalling. Met aandacht en zorg staan zij de kraamvrouw bij in deze bijzondere maar ook kwetsbare periode.

Zorgburo De Driehoek bestaat dit jaar 12,5 jaar – een koperen jubileum dus. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf heel wat innovaties en ontwikkelingen doorgemaakt. Het begon ooit aan de keukentafel met een klein groepje zzp-ers en inmiddels is de organisatie “uitgegroeid” tot een kraamzorgorganisatie met kraamverzorgenden in loondienst. Kleinschalig, persoonlijk en betrokken.

Na 12,5 jaar vond Zorgburo De Driehoek het ook tijd worden voor een “nieuw jasje”. De huisstijl heeft een complete metamorfose ondergaan en we zijn met recht trots op het resultaat!

 “We willen iedereen bedanken voor de samenwerking in de afgelopen 12,5 jaar en hopen dat we, samen met ons enthousiaste team van kraamverzorgenden, nog veel gezinnen een goede start mogen geven”

Graag tot ziens!

www.zorgburodedriehoek.nl

Volg ons vanaf 1 oktober ook op Facebook! Houd de pagina in de gaten voor onze speciale jubileumactie.

Ben je gediplomeerd kraamverzorgster en lijkt het je leuk ons team te komen versterken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Team Zorgburo De Driehoek

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.