heit&mem

Lêze yn ’e fakânsje mei de ‘VakantieBieb’

Dieuwke van der Meer 27 juni 2016

Afbeelding vakantiebieb2Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie. Lekker spelen in het zand, zwemmen met vriendjes, klimmen in bomen en natuurlijk je favoriete boeken lezen. Lezen in de zomervakantie is leuk, maar ook nog eens belangrijk. Kinderen die in de vakantie bijna niet lezen, vallen 1 tot 2 niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek.

De Bibliotheek heeft daarom de VakantieBieb-app! In de VakantieBieb-app vind je een prachtige collectie e-books voor kinderen. Maar ook voor de ouders heeft de Bibliotheek populaire e-books verzameld. Met de app heb je toegang tot de lijst van e-books en kun je favorieten selecteren en op een boekenkast plaatsen. Na het downloaden heb je geen internetverbinding meer nodig en kun je de e-books lezen waar en wanneer je maar wilt. Meer weten? Bekijk hieronder een filmpje over de VakantieBieb.

Cadeau van de Bibliotheek

De VakantieBieb-app is tot 31 augustus beschikbaar en is helemaal gratis voor leden en niet-leden, een cadeautje van de Bibliotheek. Download de VakantieBieb-app op je tablet of mobiel en laat de vakantie maar beginnen!

 

Op de hichte bliuwe fan heit&mem? Meld dy oan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ek ynteressant!